20 Temmuz 2010 Salı

günümüz erkekleri


Evet arkadaşlarrr.Bu ilk bloğum olacak.Allah utandırmasın diyorum ve yazıma başlıyorum :p

Bugünkü konumuz günümüz erkekleriii.Eskiden arkadaşlık vardııı dostluk vardııı sevgi ve saygı vardı.Günümüzde bunların hangisi kaldı acaba merak ediyorum.Bir erkekle arkadaş olursunuz sizi farklı bi şekilde sahiplenir kıskançlıklar yapar arkadaşlık ilişkisi sevgili boyutuna dönüşür.Ne demişler ayıdan post erkekden dost olmaz :p( Böyle miydi bu söz hehe).

Sonra bir erkek sizi tavlamaya çalışır bir gün uğraşır iki gün uğraşır sonra amann ne hali varsa görsün der.Eskiden böylemiydi etrafında pervane olurlardı kızların, kapılarında yatar mektuplar yazarlardı.Ben hatırlarım lise yıllarımda artık masama falan yazmaya başlamışlardı o kadar yani :) Ben artık anlamıyorum gerçek sevgi gerçek aşk nerede kaldı? Ben şimdi hangi 'Seni Seviyorum' diyene inanayım ki haksız mıyım? Gerçi onlar da haklı.Artık twitter var facebook var daha bunun dışında birçok site.Biraz tipin düzgünse ya da havan varsa şöyle havalı resimler koysan mesela amuda kalksan hoplasan zıplasan mutlaka bir kız düşer yani:D Böyle olunca ben erkek olsam belki ben de çekemem kimseyi.

Bir de tutturmuşlar otuzumdan önce evlenmem.Yahu ne yapıyor bu kadınlar size yiyor mu ? Birine değer vermek düşünmek yemeğini yapıp çamaşırını yıkamak suç mu? Günümüzde artık seni seviyorum diyenden köşe bucak kaçılıyor.Hadi sonumuz hayrolsun.

Evet kızlarr günün özetini şöyle yapıp bağlıyorum.Kimse sizden değerli değil.Yakışıklı görüp de hemen kanmayın onlar da insan.Onların da iki kaşı iki gözü var yani :D Hepiniz istediğinizde bir erkeği parmağınızda oynatabilirsiniz yani yeter ki isteyin :) Şimdilik hepinizi öpüyorum.Sağlıcakla kalın!

4 yorum:

  1. Günümüz kızlarının da günümüz erkeklerinde hiç altta kalır yanı yok yani.:)Bir ara bunada el atmanı bekleriz.;)

    YanıtlaSil
  2. Haklısın canım ama kızlara laf söyleyemiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. yok torpil değil de benim tanıdığım bildiğim kızlar öyle değil:)

    YanıtlaSil